Bedste 2117 of Sweden Softshelljakke - se top 4

blandt 4 softshelljakke
Udsalg - spar 20 % 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Fundet hos AktivVinter.dk og 1 andre - spar 180 kr.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

719 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort:

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Fundet hos AktivVinter.dk og 1 andre - spar 200 kr.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

799 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort:

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Fundet hos AktivVinter.dk og 1 andre - spar 180 kr.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

719 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange:

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør...

  Farve
 • Orange
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Fundet hos AktivVinter.dk og 1 andre - spar 180 kr.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

719 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy:

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør...

  Farve
 • Marineblå
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede 2117 of Sweden Softshelljakke-spørgsmål

Hvad er fordelene ved at bruge en softshelljakke fra 2117 of Sweden?

En af de største fordele ved at bruge en softshelljakke fra 2117 of Sweden er den høje kvalitet og funktionalitet, som mærket er kendt for. 2117 of Sweden er kendt for at producere softshelljakker, der er designet til at modstå de barske skandinaviske vejrforhold og samtidig give optimal komfort og bevægelsesfrihed.

En af fordelene ved at vælge en softshelljakke fra 2117 of Sweden er dens evne til at beskytte mod vind og kulde. Softshelljakker fra 2117 of Sweden er lavet af avancerede materialer, der er vindtætte og har en høj åndbarhed. Dette betyder, at jakken kan holde dig varm og beskyttet mod vindens kolde bid, samtidig med at den tillader overskydende varme og fugt at slippe ud, så du ikke bliver overophedet under aktiviteter.

En anden fordel ved at bruge en softshelljakke fra 2117 of Sweden er dens vandafvisende egenskaber. Softshelljakker fra 2117 of Sweden er ofte behandlet med en speciel vandafvisende belægning, der gør dem modstandsdygtige over for let regn og fugt. Dette gør jakken ideel til udendørs aktiviteter i lette regnvejr eller våde forhold, hvor du stadig vil have en vis beskyttelse mod fugt.

En softshelljakke fra 2117 of Sweden er også kendt for sin gode pasform og bevægelsesfrihed. Jakkerne er designet med fokus på ergonomi og har ofte strategisk placerede stretchpaneler, der giver dig optimal bevægelsesfrihed, uanset om du dyrker sport, vandrer eller bare er aktiv i naturen. Den gode pasform sikrer også, at jakken sidder tæt til kroppen og holder dig varm, samtidig med at den tillader lag-på-lag påklædning, hvis det er nødvendigt.

Endelig er softshelljakker fra 2117 of Sweden kendt for deres holdbarhed og lang levetid. Mærket anvender kvalitetsmaterialer og avanceret produktionsteknik for at sikre, at deres jakker kan modstå slid og bevare deres funktionelle egenskaber i lang tid. Dette gør dem til en god investering, der vil holde dig varm og beskyttet i mange sæsoner fremover.

Samlet set er der mange fordele ved at bruge en softshelljakke fra 2117 of Sweden. Fra deres evne til at beskytte mod vind og kulde, vandafvisende egenskaber, god pasform og bevægelsesfrihed til deres holdbarhed og lang levetid, er softshelljakker fra 2117 of Sweden et pålideligt valg for dem, der søger en pålidelig og funktionel jakke til udendørs aktiviteter.

Hvad er forskellen mellem en softshelljakke fra 2117 of Sweden og en hardshelljakke?

En softshelljakke fra 2117 of Sweden og en hardshelljakke adskiller sig primært på forskellige områder som materialer, åndbarhed, vandtæthed og isolationsevne.

Først og fremmest er materialerne, der anvendes i produktionen af softshelljakken fra 2117 of Sweden og hardshelljakken, forskellige. Softshelljakken er normalt fremstillet af et strækbart og åndbart materiale, der er mere fleksibelt og bevægeligt end det mere stive materiale, der findes i en hardshelljakke. Dette gør softshelljakken mere behagelig at have på og giver en større bevægelsesfrihed.

Når det kommer til åndbarhed, er softshelljakken også overlegen. Den er designet til at lade kropsvarme og fugt passere gennem membranen, hvilket giver en bedre temperaturregulering og mindre risiko for overophedning under aktiviteter med høj intensitet. Hardshelljakken er derimod mere vandtæt end åndbar, da dens primære formål er at beskytte mod vind og regn.

Vandtæthed er et andet område, hvor forskellen mellem de to jakker kommer til udtryk. Softshelljakker er normalt vandafvisende, hvilket betyder, at de kan modstå lette regnbyger eller snefald, men ikke er designet til at holde dig tør i kraftig regn eller længere perioder med nedbør. Hardshelljakker derimod er lavet med en vandtæt membran eller belægning, der effektivt holder vandet ude og beskytter dig mod fugtige vejrforhold.

Endelig er isolationsevnen en anden forskel mellem en softshelljakke fra 2117 of Sweden og en hardshelljakke. Softshelljakker er normalt lettere isolerede og er mere velegnede til mildt og køligt vejr, hvor de kan give en vis varme uden at overophede dig. Hardshelljakker er normalt ikke isolerede og er mere velegnede som yderste lag til at beskytte mod vind og regn, mens man bærer et isolerende lag indenunder, såsom en fleece eller en let dunjakke.

Sammenfattende kan man sige, at forskellen mellem en softshelljakke fra 2117 of Sweden og en hardshelljakke ligger i materialerne, åndbarhed, vandtæthed og isolationsevne. Softshelljakken er mere fleksibel, åndbar og vandafvisende, mens hardshelljakken er mere vandtæt og velegnet til mere ekstreme vejrforhold. Det er vigtigt at overveje dine aktiviteter og det vejr, du forventes at møde, når du vælger mellem de to typer jakker.

Hvad er forskellen mellem en softshelljakke fra 2117 of Sweden og en fleecejakke?

En softshelljakke fra 2117 of Sweden og en fleecejakke er begge populære valg, når det kommer til let og åndbart overtøj til udendørsaktiviteter. Men der er nogle vigtige forskelle mellem de to typer jakker, der kan påvirke deres ydeevne og funktionalitet.

Først og fremmest er materialet forskelligt. En softshelljakke er normalt lavet af et kombineret lag af blødt, strækbart og vindafvisende materiale. Dette gør det muligt for jakken at tilbyde både beskyttelse mod vind og en vis vandafvisning, mens den stadig er åndbar og giver god bevægelsesfrihed. På den anden side er en fleecejakke normalt lavet af et tykt, blødt og isolerende materiale, der primært har til formål at holde dig varm. Fleecejakker er ikke nødvendigvis vind- eller vandafvisende og kan være mindre åndbare end softshelljakker.

En anden forskel er designet og funktionerne. Softshelljakker er ofte mere tekniske og er designet til udendørsaktiviteter, hvor bevægelsesfrihed og beskyttelse mod elementerne er vigtige. De har normalt funktioner som en justerbar hætte, lynlåslukning, lommer med lynlås og justerbare manchetter for at forhindre kulde og vind i at trænge ind. Fleecejakker er mere enkle og har ofte en almindelig lynlåslukning og lommer uden lynlås. De er mere velegnede som mellemlag under en skaljakke eller til afslappet brug.

Endelig er temperaturområdet, hvor de er bedst egnet, forskelligt. Softshelljakker er generelt mere alsidige og kan bruges i et bredere temperaturinterval. De kan give varme og beskyttelse mod let vind og regn, mens de stadig er åndbare nok til at forhindre overophedning under høj aktivitet. Fleecejakker er bedst egnet til køligere vejr og fungerer bedst som mellemlag under en skaljakke eller som let overtøj i mildt vejr.

I sidste ende afhænger valget mellem en softshelljakke fra 2117 of Sweden og en fleecejakke af dine specifikke behov og præferencer. Hvis du har brug for en jakke til udendørsaktiviteter med fokus på vind- og vandafvisning og bevægelsesfrihed, vil en softshelljakke være det bedste valg. Hvis du derimod leder efter en varm og komfortabel jakke til køligere vejr eller som mellemlag, vil en fleecejakke være mere passende.

Hvordan kan jeg være sikker på at købe en ægte softshelljakke fra 2117 of Sweden af høj kvalitet?

Hvis du vil være sikker på at købe en ægte softshelljakke fra 2117 of Sweden af høj kvalitet, er der nogle vigtige faktorer, du skal være opmærksom på.

For det første er det vigtigt at købe jakken fra en pålidelig og autoriseret forhandler. 2117 of Sweden har et netværk af autoriserede forhandlere, som du kan finde på deres officielle hjemmeside. Ved at købe fra en autoriseret forhandler kan du være sikker på, at jakken er ægte og af høj kvalitet. Det er også en god idé at undgå at købe jakken fra ukendte eller mistænkelige hjemmesider eller private sælgere, da der er risiko for at få en falsk eller dårlig kvalitetsjakke.

For det andet er det vigtigt at kigge nøje på produktets detaljer og specifikationer. Ægte 2117 of Sweden softshelljakker er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Sørg for at læse om jakkens materialer og konstruktion, da dette er vigtige indikatorer for jakkens kvalitet. 2117 of Sweden bruger typisk slidstærke og åndbare materialer såsom polyester og elastan i deres softshelljakker. Derudover skal du være opmærksom på, om jakken har de rigtige funktioner og egenskaber, som du forventer af en softshelljakke af høj kvalitet.

Et tredje tip er at læse anmeldelser og erfaringer fra andre kunder. Dette kan give dig et indblik i jakkens kvalitet og ydeevne. Hvis mange kunder har positive oplevelser med en bestemt model eller brand, er det et godt tegn på, at jakken er af høj kvalitet og ægte.

Endelig kan du også overveje at kontakte 2117 of Sweden direkte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om ægtheden eller kvaliteten af en bestemt jakke. De vil sandsynligvis være glade for at hjælpe dig og sikre, at du får en ægte og kvalitetsjakke.

Sammenfattende er det afgørende at købe fra en autoriseret forhandler, kigge nøje på produktets detaljer og specifikationer, læse anmeldelser og kontakte producenten direkte, hvis du har brug for yderligere information. Ved at følge disse råd kan du være sikker på at købe en ægte softshelljakke fra 2117 of Sweden af høj kvalitet.

Hvordan kan jeg forlænge levetiden på min 2117 of Sweden softshelljakke?

For at forlænge levetiden på din 2117 of Sweden softshelljakke er der flere ting, du kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at følge vaske- og plejeinstruktionerne fra producenten nøje. Dette vil sikre, at jakken beholder sin vandafvisende og åndbare funktion samt forhindrer unødvendig slid.

Når det kommer til vask, anbefales det normalt at vaske softshelljakker ved lav temperatur med et mildt vaskemiddel, der ikke indeholder blegemidler eller skyllemiddel. Brug gerne en skånevask eller et program specifikt designet til vask af tekniske beklædningsgenstande. Undgå at bruge tørretumbler, da varmen kan beskadige jakken og reducere dens ydeevne. I stedet anbefales det at lufttørre jakken ved stuetemperatur.

For at bevare jakkens vandafvisende egenskaber kan det være nødvendigt at genaktivere eller forny jakkens DWR (Durable Water Repellent) belægning over tid. Dette kan gøres ved at anvende en DWR spray eller vaskemiddel specielt designet til at genoprette vandafvisende egenskaber. Følg instruktionerne på produktet nøje for at opnå det bedste resultat.

Det er også vigtigt at undgå at udsætte jakken for unødvendig slid og stræk. Pas på skarpe genstande og undgå at gnide eller skrabe jakken mod ru overflader. Brug jakken i overensstemmelse med dens formål og undgå at bruge den til aktiviteter, som den ikke er designet til. Overdreven belastning og misbrug kan reducere jakkens levetid betydeligt.

Endelig anbefales det at opbevare din 2117 of Sweden softshelljakke korrekt, når den ikke er i brug. Hæng jakken på en bøjle eller fold den omhyggeligt og opbevar den et tørt og ventileret sted. Undgå at opbevare jakken i fugtige eller varme omgivelser, da dette kan forårsage skimmel eller lugt.

Ved at følge disse plejeråd og tage godt hånd om din 2117 of Sweden softshelljakke, kan du forlænge dens levetid og sikre, at den forbliver funktionel og behagelig at bruge i mange år fremover.

Kan jeg bruge min 2117 of Sweden softshelljakke som et mellemlag under en skaljakke?

Ja, du kan bruge din 2117 of Sweden softshelljakke som et mellemlag under en skaljakke. En softshelljakke fungerer som et fleksibelt og åndbart yderlag, der beskytter mod vind og let regn, samtidig med at den holder dig varm. Ved at bruge den som et mellemlag under en skaljakke kan du opnå ekstra beskyttelse mod fugt og vind, samtidig med at du får en ekstra isolerende effekt.

Når du bruger en softshelljakke som et mellemlag, er det vigtigt at vælge en skaljakke, der har tilstrækkelig plads til at rumme begge lag. Det er vigtigt at sikre, at jakkene ikke er for stramme, da det kan begrænse bevægelsesfriheden og isoleringsevnen. Vær også opmærksom på, at hvis du bruger en softshelljakke som mellemlag under en skaljakke, kan det påvirke åndbarheden og evnen til at transportere fugt væk fra kroppen.

En 2117 of Sweden softshelljakke er et godt valg som mellemlag, da den typisk er designet med fokus på åndbarhed, fleksibilitet og isoleringsevne. Det er vigtigt at tjekke producentens anbefalinger for brug af softshelljakken som mellemlag under en skaljakke, da nogle modeller kan være mere velegnede til dette formål end andre.

Husk også at tage højde for vejret og aktivitetsniveauet, når du vælger at bruge en softshelljakke som mellemlag. Hvis vejret er ekstremt koldt eller vådt, kan det være nødvendigt at tilføje ekstra isolerende lag eller overveje at bruge en anden type mellemlag, såsom en fleece eller dunjakke.

Samlet set kan du bruge din 2117 of Sweden softshelljakke som et mellemlag under en skaljakke, men det er vigtigt at tage højde for pasformen, vejret og aktivitetsniveauet for at opnå den bedste komfort og beskyttelse.

Kan jeg bruge min softshelljakke fra 2117 of Sweden til skisport eller snowboarding?

Ja, du kan bruge din softshelljakke fra 2117 of Sweden til skisport eller snowboarding, men der er nogle faktorer, du skal overveje. Softshelljakker er designet til at være lette, fleksible og åndbare, hvilket gør dem ideelle til aktiviteter med høj intensitet og bevægelse som skisport og snowboarding.

Softshelljakker er normalt ikke isolerede som traditionelle skijakker, så det er vigtigt at tage højde for vejret og temperaturen, når du bruger din jakke til skisport eller snowboarding. Hvis det er meget koldt, kan det være nødvendigt at tilføje ekstra lag under din softshelljakke for at holde varmen.

Det er også vigtigt at bemærke, at softshelljakker normalt ikke er vandtætte som skijakker. Selvom mange softshelljakker har en vis vandafvisende behandling, er de ikke designet til at modstå intens sne eller våde forhold i samme grad som skijakker. Derfor anbefales det at bruge en vandtæt skaljakke over din softshelljakke, hvis du forventer at stå på ski eller snowboarde i våde eller snefyldte omgivelser.

En anden ting at overveje er, om din softshelljakke har de nødvendige funktioner til skisport eller snowboarding. Det kan være en fordel at have en jakke med en hætte, der kan tilpasses og sikres godt, så den ikke falder af eller generer, når du kører ned ad pisten. Jakken bør også have tilstrækkeligt med lommer til at opbevare nødvendige genstande som liftkort, handsker og solbriller.

Samlet set kan du bruge din softshelljakke fra 2117 of Sweden til skisport eller snowboarding, men det er vigtigt at tage højde for vejrforholdene, tilføje ekstra isolering efter behov og eventuelt bruge en vandtæt skaljakke over din softshelljakke. Sørg også for, at din jakke har de nødvendige funktioner til at imødekomme dine behov under skisport eller snowboarding.

Hvordan adskiller en 2117 of Sweden softshelljakke sig fra en almindelig jakke?

En 2117 of Sweden softshelljakke adskiller sig fra en almindelig jakke på flere måder. Først og fremmest er softshelljakken designet til at være mere alsidig og funktionel i forskellige vejrforhold. Den er lavet af et specielt stof, der er både åndbart, vindtæt og vandafvisende.

En almindelig jakke er typisk lavet af en enkelt lag stof, mens en softshelljakke ofte består af flere lag eller materialer. Dette gør softshelljakken mere holdbar og slidstærk, samtidig med at den giver en bedre isolering og beskyttelse mod elementerne.

En 2117 of Sweden softshelljakke er også designet med fokus på bevægelsesfrihed og komfort. Den er ofte mere fleksibel og strækbar end en almindelig jakke, hvilket gør den ideel til udendørsaktiviteter som vandreture, skiløb eller cykling.

Desuden er en 2117 of Sweden softshelljakke ofte udstyret med praktiske funktioner og detaljer, der gør den mere funktionel. Dette kan omfatte justerbare hætter, lynlåse under armene for bedre ventilation, flere lommer til opbevaring af småting og reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke.

En almindelig jakke er normalt mere velegnet til bybrug eller som modeitem, mens en softshelljakke er mere egnet til udendørsaktiviteter og sport. Den kan være en pålidelig partner til forskellige vejrforhold og giver god bevægelsesfrihed og komfort.

Kort sagt adskiller en 2117 of Sweden softshelljakke sig fra en almindelig jakke ved at være mere alsidig, funktionel og holdbar. Den er designet til at beskytte mod vejret og samtidig give god komfort og bevægelsesfrihed.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top